PC Games

Ontdek de vetste pc games zoals het spelletjes Simcity. Het nieuwste deel van Simcity biedt spelers nog meer tactiek. Meer nadenken over hoe je aan grondstoffen komt en producten kunt produceren. Zelfs het bouwen van wegen vergt nu meer van spelers dan voorheen. Daarnaast zijn gebouwen te voorzien van uitbreidingen zoals extra klaslokalen voor scholen, maar ook dit kost weer meer geld. Het nieuwe Simcity deel is meeslepend, het ziet er ook nog eens heel gelikt uit en het voegt echt iets nieuws toe.

Total War: Rome 2

Het Romeinse Rijk staat op vallen en het kan juist in deze tijd alle kanten op. Welke kant ga jij op als beslissing voor de toekomst? In deze versie van Total War maakt dit punt in de geschiedenis het voor de speler mogelijk om zijn eigen tactiek te bedenken en een generaal of keizer van formaat te worden. Het niveau van emotie houdt de speler echt in een meeslepend gevecht tussen intriges, politiek en slagvelden. Rome 2 voegt daadwerkelijk nieuwe dingen toe die eerder nog niet waren gesignaleerd in Total War games.

StarCraft II: Heart of the Swarn voor PC

De speler begint deze versie van StarCraft als Sarah Kerrigan. Sarah is weer mens dankzij Jim Raynor. Beginnende in een cel en wachtend op het oordeel van Terran Dominion start het spel. Ontsnapping is noodzakelijk om de missies te beginnen en revanche te nemen op alle rivalen. Deze game is voorzien van allesvernietigende gadgets met uiteenlopende mogelijkheden.  

Europa Universalis IV

Dit nieuwe deel van Europa Universalis zal uitgebracht worden in het derde kwartaal van 2013. Dat neemt niet weg dat wij jou wel alvast willen informeren over deze strategiegame! Je eigen land opbouwen met de keuze uit 250 verschillende naties en meer dan 4000 personages. Een verbeterde interface maken het mogelijk een goed overzicht te houden. Ontdek wat dit vierde deel voor jou in petto heeft.

Game apps

Hay Day is erg populair voor op de iPhone en iPad. Je runt je eigen boerderij waarbij je dus ook zorg dient te dragen voor de verschillende dieren, de planten die op de akkers groeien en de fabr

> Lees meer over game apps

Browser games

Dit oorlogsspel Steel Legions geeft jou de mogelijkheid om te proeven van zeer futuristische technieken en skills in je browser. Versla je rivalen, wordt een legende als het om oorlogvoering gaa

> Lees meer over browser games