Playstation games

De grootste attractie als het om shooter games gaat op de PS3 dat is Call of Duty Blackopps 2Playstation games. Deze uitgave van Call of Duty speelt zich af in 2025. Het doel van David Mason, zoon van Alex Mason is nog steeds hetzelfde; namelijk Amerika redden en Menendez uitschakelen. Alle missies zijn natuurlijk weer voorzien van alle leuke extra's en gave acties zoals die bij Call of Duty horen. De diverse gebieden waar de missies zich afspelen wisselen zich mooi af. Ook de gadgets zijn zeer lucratief. De setting in combinatie met gadgets maakt deze game ook tot een ware lust voor je ogen.

Devil may cry

Dante speelt in het nieuwe Devil May Cry dat in januari 2013 is uitgekomen nog steeds de hoofdrol. Het personage van Dante is iets aangepast; zijn haar is namelijk niet meer wit, maar zwart en verder voorzien van droge humor. Nadat Dante zich door het dubieuze personage van Kat heeft laten overhalen, vertrekt hij naar Limbo. Limbo is een dimensie waarin demonen en schaduwen overheersen. Dante vecht zich door gebedshuizen, fabrieken en vele andere bouwwerken van mysterieuze aard om erachter te komen wie hij werkelijk is en Mundus te overwinnen.

Sly Cooper: Thieves in time

Een game met een perfecte afwerking en een uitmuntende presentatie. Sly Cooper moet weer flink aan het werk in deze game en door verschillende tijden en dimensies reizen om gemaakte fouten recht te gaan zetten. De grote hoeveelheid fantasie die in de game verwerkt is en de ladingen content waarover de game beschikt; zoals alle grote en kleine missies, zijn de twee stokpaardjes van deze game. Deze game kan goed gekenmerkt wordt door een grote hoeveelheid variatie voor de speler.

Tomb Raider

Lara Croft in haar jonge jaren. Ze vaart weg op de Endurance, een schipbreuk volgt en ze spoelt aan op een eiland. Hier begint het spel. Lara kan sommige delen van het eiland pas begaan als ze is voorzien van de nieuwste skills. Vaardigheden verbeteren gebeurt in trainingskampen waar ook de nodige gadgets niet bij kunnen ontbreken. Lara moet Himiko, de ziel die rondwaart op het eiland zien te doden om het spel uit te spelen.

Game apps

Hay Day is erg populair voor op de iPhone en iPad. Je runt je eigen boerderij waarbij je dus o

> Lees meer
Xbox 360 games

GTA IV overtreft al zijn voorgangers. In deze game is er maar een enkele hoofdpersoon waarmee

> Lees meer
Flash Ludo

Ken jij het wereldberoemde mens erger je niet? Natuurlijk iedereen kent deze game en heeft hem

> Lees meer