Psp games

Generation of Chaos: Pandora's Reflection voorziet de speler van uitzonderlijke graphics, maar wel van de traditionele GoC thema's en de originele insteek. De maps die gebruikt worden blijven simpel evenals de denkbeelden van de personages. Dit maakt het de speler mogelijk dus snel actie te ondernemen zonder heel diep na te hoeven denken. Vechten is nog steeds makkelijk door de features. Maak kennis met Pandora's Reflection en ontdek alle nieuwe mogelijkheden van deze game.

God of War: Ghost of Sparta

Kratos speelt in dit deel van God of War natuurlijk de hoofdrol. In dit stuk gebaseerd op de Griekse mythologie maken Kratos en zijn familie deel uit van het verhaal. De hoofdpersoon Kratos wordt nog steeds achtervolgd door beelden uit zijn verleden en wil weten wat hier nog meer achter zit. Hij gaat op zoek naar zijn herkomst en op deze reis is hij genoodzaakt zijn wapens te gebruiken.

Fifa 13

Dit spel is al eerder besproken, maar kan zeker niet wegblijven op de PSP. Deze vetste voetbalgame ooit, waarin jij in de voetsporen kan treden van Lionel Messi. Maak gebruik van alle beschikbare voetbaltechnieken. Klim op van manager naar bondscoach, stel je eigen sterrenteam samen en train mee op het veld. Versla iedereen op de Wereldkampioenschappen en wordt kampioen. FIFA 13 biedt ook op de PSP de waanzinnigste mogelijkheden.

Gran Turismo

Gran Turismo is sinds 2009 al mateloos populair onder veel gamers met een PSP. Meer dan 800 minisucle auto's van alle officiële merken kunnen op de diverse circuits ingezet worden. Test jouw virtuele rijvaardigheid en verdien geld met het uitspelen van de diverse circuits. De PSP zorgt ervoor dat jij naast het racen kunt genieten van de mooiste grafische vormgeving en het design van deze game.

Playstation games

De grootste attractie als het om shooter games gaat op de PS3 dat is Call of Duty Blackopps 2P

> Lees meer
Dead space

Deadspace is een type survival game waarbij jij en een paar andere zichzelf moeten redden uit

> Lees meer
Flash Ludo

Ken jij het wereldberoemde mens erger je niet? Natuurlijk iedereen kent deze game en heeft hem

> Lees meer