Puzzel games

Puzzelen wordt al eeuwenlang gedaan binnen ieder huishouden en wordt tegenwoordig ook nog vaak beoefent. Even heerlijk ontspannen met een gewone puzzel of kruiswoordpuzzel is soms het enigste wat een mens nodig heeft. Een gewone puzzel geeft wel veel rotzooi en kan nooit voltooid worden wanneer er een stukje ontbreekt, of bent u het zat om iedere keer maar een puzzelboekje te moeten kopen wanneer de vorige vol stond of vele puzzels verkeerd ingevuld waren. Dan is online puzzelen de oplossing voor jou.

Online puzzel games

Bijna alles kan tegenwoordig online. Denk aan poker (tip: Online Pokeren Casino - online poker info) of tric trac (tip: Online backgammon spelregels & spelen - Internet TricTrac). Maar dit betekend dus ook dat de puzzel games ook niet achter zijn gebleven. Speel de originele spellen zoals sudoku of woordzoeker vanuit uw eigen bureaustoel achter uw computer, vele zijn gratis te verkrijgen! Vele originele spellen zijn in een nieuw jasje gestopt waardoor het spel weer een hele nieuwe sensatie zal zijn voor de spelers.

Strijd tegen de tijd

Vele puzzels die vroeger rustig in uw stoel gedaan werden zijn nu ook online te vinden met een extraatje waardoor het spelen moeilijker is gemaakt. Vele puzzels hebben een tijdsklok erbij gekregen zodat je niet alleen het spel goed moet uitspelen maar ook nog eens een race tegen de klok moet aangaan. Ben jij snel genoeg om de puzzel tot een goed einde te krijgen?

Verschillende speelvelden

Kies zelf in wat voor omgeving je speelt doordat het aanbod in online puzzel games op Negs.nl ontzettend groot is, je hoeft dus niet meer in een saai veld te spelen maar je kan makkelijk kiezen voor een mooi grafisch design waardoor het spel weer tot een hoger level gedragen wordt. Iedereen kiest voor zichzelf en er zal vast en zeker een geschikt puzzel game tussen zitten voor jou.

3 slices

Een game waarbij je hoofd erbij dient te houden. Met 3 slices kan jij niet even relax een game spelen, nee bij dit spel moet je nadenken. Je kan namelijk pas naar het volgende level als je het e

> Lees meer over 3 slices