Wii games

Voor alle fans van Super Mario heeft Nintendo ook weer een nieuwe variant op de markt gebracht. Spelers kunnen er in deze game voor kiezen om juist met of tegen elkaar te gaan spelen. Mocht je ervoor kiezen liever tegen een ander te spelen, zorg dan wel dat jij je muntjes bemachtigd. Punten verdienen kan door nieuwe krachten te ontwikkelen. Princess Peach zal gered moet worden en dat kan alleen door samenwerking. De meeste punten en munten verzamelen doe je natuurlijk wel alleen.

Just Dance 4

Heb je een bepaalde voorliefde voor dansen? Dan kun je helemaal losgaan met Just Dance 4 voor de Wii. Deze danssensatie is met maar liefst vier spelers te beoefenen. In de zes rondes van de Battle Modus kun je het tegen elkaar opnemen. Daarnaast is het spel ook voorzien van de Crew Modus waarin je met vier spelers groepsdansen kunt uitvoeren.

Skylander Giants

Deze Wii game is nog ruimer opgezet dan al zijn voorgangers. Bijgeleverd bij deze game zijn de speciale ruilkaarten. Dat maakt dit spel helemaal geschikt voor kinderen. Nieuwe aspecten aan deze game zijn de nieuwe personages en opdrachten. Het verhaal is nog spannender gemaakt, maar het gaat wel door op het voorafgaande deel. Maak kennis met de fascinerende wereld van Skylands.

FIT Music

Wil jij je workouts op een andere manier gaan aanpakken? Dan kun je nu alle 180 verschillende oefeningen proberen van FIT Music. Zo kun jij je training helemaal compleet maken door ook nog eens naar music te luisteren. Training wordt zo uniek en jouw behoeftes worden  helemaal geïntegreerd in verschillende workouts. Ook voorzien van warming-up oefeningen.

Xbox 360 games

GTA IV overtreft al zijn voorgangers. In deze game is er maar een enkele hoofdpersoon waarmee

> Lees meer
Fifa games

FIFA, een van werelds meest gekochte franchise over de hele wereld. Heeft al sinds 1993 een af

> Lees meer
3 slices

Een game waarbij je hoofd erbij dient te houden. Met 3 slices kan jij niet even relax een game

> Lees meer