Xbox 360 games

GTA IV overtreft al zijn voorgangers. In deze game is er maar een enkele hoofdpersoon waarmee de speler constant contact heeft, namelijk Niko Bellic. In GTA IV leert de speler ontzettend veel over dit personage dankzij een goed opgezet verhaal en duidelijke uitleg vooraf. Het spel wordt gespeeld in Liberty City, waar Niko Bellic de gevaren van een aantal criminele organisaties moet overleven. Dankzij de mooie visuals, de uitwerking van de game in alle facetten wordt de speler niet alleen een goed spel, maar ook een echte beleving geboden.

The Elder Scrolls V: Skyrim

200 jaar na deel V Oblivion begint deel V Skyrim. De koning is vermoord en een burgeroorlog dreigt. Twee groten kampen de Imperial en de Stormcloaks hebben beiden een eigen idee voor de toekomst van Skyrim. De speler begint het spel op het moment dat hij geëxecuteerd moet worden. Juist op dat moment valt de draak Alduin het gevangenenkamp binnen. De speler kan ontsnappen en moet dan een kant kiezen. Een diepgaand spel met vele mogelijkheden, een mooie setting, veel tools en veel andere personen.

Portal 2

Als jij van een echte puzzlegame houdt waarbij wordt doorgegaan op Portal 1, zit je nu in het verrassende tweede deel helemaal goed. De verbeterde karakters, nieuwe elementen om door te breken en de onbesliste testkamers testen jouw vaardigheden in Portal 2. GlaDOS blijft nog altijd een mysterie dat zich niet duidelijk lat ontrafelen.

FIFA 13

Voor alle voetbalfans is er sinds september 2012 ook FIFA 13. EA games heeft in deze editie ook weer meer verbeteringen aangebracht. Een hoogstandje is het dribbelsysteem dat inspiratie ontleent aan Lionel Messi. De speler kan zo zeer creatief aanvallen, de bal goed afschermen en ook nog eens in iedere richting afspelen. Het is niet gek dat 's werelds beste voetballer ook nog eens op de cover van deze ultieme voetbalgame te vinden is.

Psp games

Generation of Chaos: Pandora's Reflection voorziet de speler van uitzonderlijke graphics,

> Lees meer
Flash Ludo

Ken jij het wereldberoemde mens erger je niet? Natuurlijk iedereen kent deze game en heeft hem

> Lees meer
Fifa games

FIFA, een van werelds meest gekochte franchise over de hele wereld. Heeft al sinds 1993 een af

> Lees meer