Xbox 360 games

GTA IV overtreft al zijn voorgangers. In deze game is er maar een enkele hoofdpersoon waarmee de speler constant contact heeft, namelijk Niko Bellic. In GTA IV leert de speler ontzettend veel over dit personage dankzij een goed opgezet verhaal en duidelijke uitleg vooraf. Het spel wordt gespeeld in Liberty City, waar Niko Bellic de gevaren van een aantal criminele organisaties moet overleven. Dankzij de mooie visuals, de uitwerking van de game in alle facetten wordt de speler niet alleen een goed spel, maar ook een echte beleving geboden.

The Elder Scrolls V: Skyrim

200 jaar na deel V Oblivion begint deel V Skyrim. De koning is vermoord en een burgeroorlog dreigt. Twee groten kampen de Imperial en de Stormcloaks hebben beiden een eigen idee voor de toekomst van Skyrim. De speler begint het spel op het moment dat hij geëxecuteerd moet worden. Juist op dat moment valt de draak Alduin het gevangenenkamp binnen. De speler kan ontsnappen en moet dan een kant kiezen. Een diepgaand spel met vele mogelijkheden, een mooie setting, veel tools en veel andere personen.

Portal 2

Als jij van een echte puzzlegame houdt waarbij wordt doorgegaan op Portal 1, zit je nu in het verrassende tweede deel helemaal goed. De verbeterde karakters, nieuwe elementen om door te breken en de onbesliste testkamers testen jouw vaardigheden in Portal 2. GlaDOS blijft nog altijd een mysterie dat zich niet duidelijk lat ontrafelen.

FIFA 13

Voor alle voetbalfans is er sinds september 2012 ook FIFA 13. EA games heeft in deze editie ook weer meer verbeteringen aangebracht. Een hoogstandje is het dribbelsysteem dat inspiratie ontleent aan Lionel Messi. De speler kan zo zeer creatief aanvallen, de bal goed afschermen en ook nog eens in iedere richting afspelen. Het is niet gek dat 's werelds beste voetballer ook nog eens op de cover van deze ultieme voetbalgame te vinden is.

Playstation games

De grootste attractie als het om shooter games gaat op de PS3 dat is Call of Duty Blackopps 2P

> Lees meer
Game apps

Hay Day is erg populair voor op de iPhone en iPad. Je runt je eigen boerderij waarbij je dus o

> Lees meer
3 slices

Een game waarbij je hoofd erbij dient te houden. Met 3 slices kan jij niet even relax een game

> Lees meer