Over ons

Net zoals jij is het team achter deze website weer op zoek naar uitdaging. Wij blijven graag op de hoogte over het nieuws rondom de laatste games en ontwikkelingen. De verschillende reviews, forums en ook de websites van de uitgevers van spellen houden wij constant voor jou in de gaten. Dit jaar belooft zeer spannend te worden als het om de releases van verschillende games zoals Tomb Raider en Total War gaat. Hou onze website dus zeker in de gaten!

Gebruik van consoles

Het gebruik van consoles als de Wii en PSP is nog steeds populair. Toch wordt het moeilijker om hiervoor de leukste spellen te vinden. Op deze website zullen wij dus ook aan deze twee, meer vergeten consoles flink wat aandacht besteden om jou helemaal op de hoogte te kunnen houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van FIT Music om je workouts te verbeteren met de Wii.

Populariteit van gamen

Gamen is nog steeds ontzettend populair. Vanwege die reden wordt er op deze site niet alleen informatie geboden over games die geschikt zijn vanaf bijvoorbeeld 16 jaar, maar ook over games die geschikt zijn voor kinderen. Ook kinderen van allerlei soorten leeftijden vinden hun weg naar games en willen spellen uitproberen. Deze site is dus ook zeker toegankelijk voor ouders die informatie over spellen willen verkrijgen.

Het laatste nieuws

Was jij bezig met het lezen van een review, maar staat over die specifieke review nog geen informatie op de website? Laat ons dan ook het laatste nieuws weten! Dit kan eenvoudig door ons een e-mail te sturen met de link van de review in. Wij kunnen dan ook snel een kijkje nemen en zo op deze website een link plaatsen naar de desbetreffende review.

Game apps

Hay Day is erg populair voor op de iPhone en iPad. Je runt je eigen boerderij waarbij je dus o

> Lees meer
Playstation games

De grootste attractie als het om shooter games gaat op de PS3 dat is Call of Duty Blackopps 2P

> Lees meer
3 slices

Een game waarbij je hoofd erbij dient te houden. Met 3 slices kan jij niet even relax een game

> Lees meer